Zorgeloos online met supersnel en betaalbaar zakelijk glasvezel

Snel, stabiel en veilig internet – geen onderneming kan en wil zonder. Zeker nu we zakelijk steeds meer online en in de cloud werken. Zakelijk glasvezel biedt uitkomst, want een glasvezelverbinding is met een uptimegarantie van 99,9% erg stabiel met nauwelijks storingen of haperingen.

De bedrijfsvoering valt nooit meer stil 

Bovendien heeft glasvezel als voordeel dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. En de limieten van glasvezel zijn voorlopig nog niet in zicht. Of het binnen uw onderneming gaat om snel binnenhalen en verzenden van zware bestanden of dat de beveiliging van uw bedrijfsgegevens de hoogste prioriteit heeft – met snel glasvezelinternet valt uw bedrijfsvoering nooit stil.

Samen met Delta Fiber Netwerk scherp aanbod 

In Nederland wordt hard gewerkt om overal zakelijk glasvezel uit te rollen. En daarvan kunt u nu profiteren! Op de bedrijventerreinen Vlijtseweg, Sleutelbloem, Malkenschoten, Kayersmolen Zuid en Kuipersveld in Apeldoorn werkt Bronsco samen met DELTA Fiber Netwerk aan supersnel en stabiel glasvezel.

Onze pakketten 

Afhankelijk van de persoonlijke wensen en behoefte is er voor iedere onderneming een passend aanbod.

FTTB+FTTBFTTOFTTO GZ
Hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor (klein) zakelijke gebruikGlasvezelinternet voor ZZP en bedrijf aan huisHoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor intensief professioneel gebruikHoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor bedrijfskritische toepassingen

Glasvezeldiensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst. Advies over welk abonnement het beste bij uw onderneming past? Bel ons vrijblijvend op 055 – 707 43 10.

Passend aanbod voor iedere MKB-onderneming!

Glasvezeldiensten zijn aan te passen en uit te breiden, wanneer u dat wilt. Hoe groot uw databehoefte ook wordt, met zakelijk glasvezel bent u klaar, nu en in de toekomst.

Voordelen Glasvezel Zakelijk

  • Stabiel en veilig internet
  • Supersnel internet
  • Iedereen tegelijk online
  • Zelfde upload- en downloadsnelheid

Wat is de beste oplossing voor uw bedrijf?

 

Gratis kennismaking & advies

© Copyright - Bronsco ICT I Webdesign Pluimers Media